Een optimale patiëntervaring 

86% van alle besturen van ziekenhuizen geven aan te worstelen met het optimaliseren van de patiëntbeleving, het verbeteren van de operationele efficiency door bijvoorbeeld het terugdringen van no-shows op afspraken en het verminderen van de bijbehorende en andere kosten. 

Download het eBook en lees meer over deze uitdagingen en de oplossingen zodat u:  

  • No-shows op afspraken kunt terugdringen; 
  • De operationele efficiency kunt verhogen; 
  • De patiëntervaring kunt verbeteren. 
Download eBook

Qmatic Orchestra

Met het Patient en Customer Journey Management platform van Qmatic - voor patiëntenlogistiek, wachtrijmanagement en volgnummers - zorgt u voor heldere communicatie, duidelijke informatie en een ontspannen patiëntervaring.  Of u nu een eenvoudig, maar toch uiterst efficiënt wachtrijbeheer- of volgnummersysteem, op één locatie, zoekt. Of dat u een volledig Customer Journey Management platform nodig heeft dat naadloos integreert met uw bestaande systemen, èn tevens voorziet in krachtige business intelligence.


Interesse? Onze experts praten graag met u verder! Laat uw gegevens achter voor een informatief gesprek of demo. 

 

Demo aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Het Customer Journey systeem van Qmatic helpt ons de patiënt op een correcte manier te begeleiden naar een afdeling of polikliniek. Dit geautomatiseerde proces biedt de kans om managementinformatie te ontsluiten, bijvoorbeeld over wachttijden. Als we het zonder Qmatic zou moeten doen, zou ik niet weten hoe we dat voor elkaar zouden moeten krijgen. 

Susanne van Avermaten

Projectleider / Admiraal de Ruyter ziekenhuis

Door de samenwerking met Qmatic komt de doelstelling om 95 % van alle patiënten binnen 20 minuten te helpen in zicht. Ik denk dat we deze doelstelling minder makkelijk halen zonder Qmatic.

Prof. dr. Y. de Rijke

Afdelingshoofd Klinische Chemie / Erasmus Medisch Centrum

Zonder Qmatic zouden we geen regie over de patiëntenstroom hebben. Het is voor ons dus een zeer belangrijk platform.

Sabine Wymeersch

Sabine Wymeersch, Afdelingsleider van het laboratorium bloedafname / OLVG Oost

As Featutred In